Beleef ook een heerlijke zeiltocht met de BU 26

Heeft u specifieke wensen, aarzel dan niet die kenbaar te maken: in overleg is bijna alles mogelijk.

U wordt ontvangen aan boord met een drankje en na een korte uitleg van de schipper kan de tocht beginnen.

 

Zeiltochten worden gemaakt vanuit de authentieke haven van Spakenburg. Hier liggen nog talloze prachtig gerestaureerde vissersschepen. Het schitterende rustieke dorp is gelegen aan het Eemmeer. Dit is een vrij rustig zeilwater: weliswaar wat ondiep, maar voor platbodems – zoals de BU 26 – een ideaal water voor dagtochten, òf voor zeiltochten van een paar uur.


Dat zijn ook precies de keuzes die u zelf kunt maken: wanneer, hoe lang, hoe ver en waarheen u vaart, bepaalt u met uw eigen groep. Wat er verder gaat gebeuren overigens ook:

  • een stadje bekijken,
  • van een bbq smullen,
  • een wandeling op een onbewoond eiland maken,
  • aanleggen langs de rivier om een visje te bakken,
  • een terrasje pakken,
  • op een boulevard flaneren, etc.

 

Huurprijs €100 per uur Huurprijs incl. bemanning

Catering

Catering

Wilt u zelf voor uw natje en droogje zorgen? Kan.

Wilt u dat wij voorzien in de catering – in welke vorm dan ook: bbq of visbakken, etc. – het is zó geregeld bij de BU26: we hebben een jarenlange ervaring. Kijk voor arrangementen of prijzen op de Prijslijst.

Enkele dichtstbijzijnde bestemmingen

Enkele dichtstbijzijnde bestemmingen op een rij:


Stoomgemaal “Hertog Reijnout”
een bezoek aan ‘t antieke stoomgemaal “Hertog Reynout”


De rivier de Eem
Een vaar / zeiltocht over de kronkelende rivier de Eem, langs het lieve plaatsje Eemdijk.
Uitstekende mogelijkheden om aan te leggen voor ‘n bbq of om ‘n visje te bakken.
Vogeleiland


Een vaar / zeiltocht naar het onbewoonde eiland de Doode Hond: in de volksmond “Vogeleiland”genoemd – een eiland met de mogelijkheid om aan te leggen, om te wandelen over ‘t voetpad het eilandje rond, om vis te bakken, te bbq-en, te zwemmen, te zonnen, etc.
Huizen


Een vaar / zeiltocht naar de gezellige boulevard van Huizen, daar een terrasje pikken, of zonnen (en zwemmen?!) op het romantisch kleine, maar o zo knusse strandje.
Almere


Een vaar / zeiltocht naar de gezellige halfronde boulevard en daar een terrasje pikken en genieten van de levendige aanblik van een altijd in beweging zijnde haven, of bv. shoppen in het uitgebreide winkelcentrum van deze geavanceerde 21- e eeuwse stad.
Kortom er is een scala aan mogelijkheden om met de BU 26 een onvergetelijke, sportieve en misschien wel avontuurlijke dag te beleven.